Installatiebedrijf Nederland, waar u alle installatiebedrijven vindt

F.a.q. / Veel gestelde vragen

Mocht er voor u iets niet duidelijk zijn, dan vragen wij u om eerst te kijken in het overzicht van de veel gestelde vragen. Hier vindt u een aantal vragen die wellicht een duidelijk antwoord geven op uw vraag. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan kunt u deze uiteraard stellen op faq@installatiebedrijfnederland.nl.Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden door uw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen in het formulier dat u vindt onder de knop aanmelden.

Na uw aanmelding ontvangt u direct een e-mail van ons waarin wij uitleggen hoe u uw bedrijfspresentatie kunt gaan vullen.
^ Top

Voor wie is InstallatiebedrijfNederland.nl?
InstallatiebedrijfNederland.nl is opgezet voor de consument, om de installatiebedrijven beter te kunnen vinden. Wij garanderen een perfecte vindbaarheid als een consument gaat zoeken op het internet op ‘installatiebedrijf’ + ‘plaatsnaam’.
^ Top

Waarom InstallatiebedrijfNederland.nl?
InstallatiebedrijfNederland.nl is ontwikkeld om de vindbaarheid van de installatiebedrijven te vergroten op het gebied van internet.

Voor de consument zal InstallatiebedrijfNederland een website worden vol met informatie over style, fashion en trends.
^ Top

Wat voor verplichtingen heb ik ten opzichte van InstallatiebedrijfNederland.nl?
U heeft helemaal geen verplichtingen aan ons. Mocht u uw bedrijfspresentatie om wat voor reden dan ook willen verwijderen, dan kunt u dat aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt.
^ Top